« Tillbaka till blogglistan

Nota bene:

Dela:
Share

God morgon!

Det är alltid lika trevligt att träffa människor som brinner för samma saker. Igår, på Drottningtorget, träffade jag för första gången några FB-vänner ute i det riktiga livet. De hade varit och omfamnat träden i Haga och det kändes så hoppfullt på något sätt.

För när Göran Johanssons dotter ger luft åt vad hon vill genomföra i Göteborg, då blir vår gemenskap och vårt ”gemensamma uppdrag” med att rädda vår stad, så otroligt mycket viktigare än allt annat. Och det känns fantastiskt att en förening som Trädplan agerar, när alla andra som säger sig värna om miljön lyser med sin frånvaro.

Jag är egentligen inte särskilt orolig. Den dagen kommer, då miljövännerna också inser, att de påstådda miljövinsterna med såväl Trängselskatten som Västlänken, inte är något annat än just påstådda låtsassiffror. Och när alla som värnar om miljön inser det, då kommer vår famn att vara öppen och ingen kommer ens att nämna att: Vad var det vi sa♥:)

Västlänken kommer aldrig att byggas. Vi kan bättre / Eva

 

Dela:
Share
« Tillbaka till blogglistan

Vi uppdaterar kontinuerligt med nyheter och ny fakta om Västlänken!
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup Plugin